postheadericon Elevi de schimb

Elevi de schimb în Moldova

2010/2011
Monika din Estonia -
Helen din Germania -
Luise din Germania -
Tom de la Germania -

2009/2010
Ann-Marii din Estonia - "Înainte de anul meu de schimb, nu ştiam prea multe despre viitoarea mea ţară gazdă. Nu aveam nici o aşteptare. Dar, după anul meu de schimb pot să spun că Moldova va fi mereu în inima mea. Îmi place felul cum moldovenii privesc la cultura şi tradiţiile lor, cum au grijă unul de celălalt. Familia şi Acasă sunt cele mai importante lucruri în viaţă. Mi-e dor cu adevărat de familia mea gazdă şi vreau să dansez Hora!"

Ellen din Germania - "Am ales Moldova pentru că nu ştiam nimic despre ea. La şcoala mea din Germania nu am învăţat prea multe despre Europa de Est, iar o mulţime de elevi de schimb merg la Statele Unite ale Americii. Am vrut să vad o cultură complet diferită, iar Moldova părea atât de frumoasă şi plină de tradiţii. După ce am petrecut un an de schimb în Republica Moldova, pot spune că Republica Moldova este într-adevăr ceva special şi toată lumea a fost atât de prietenoasă şi amabilă cu mine. Ea a devenit a doua mea casă. "

Felix din Germania -

2008/2009
Malle din Estonia -
"... ... ..."
Sarina din Germania - "Am vrut să văd o ţară care nu este atât de bine cunoscută în ţara noastră şi mi-a plăcut ce scria despre Moldova în revista YFU. Acum simt că am o casă nouă, prieteni noi. Iubesc această ţară datorită frumuseţii sale şi oamenilor săi mărinimoşi. "
Megan din Germania -
Nicole de la Germania -
Daniel de la Germania -


2006/2007
Vera din Germania -